Gewichtcoaching

Gewichtscoaching InVorm

Vrijblijvend intakegesprekBlijvend een gezond gewicht?

Wil je afvallen of aankomen én lekker in je vel zitten? Met de totale aanpak van InVorm gaat het jou lukken! Samen gaan we op zoek naar jouw ideale combinatie tussen sport, ontspanning en gezond eten.

InVorm staat voor gezond eten, maar ook genieten moet kunnen. Door aanpassingen te maken op jouw dagelijkse eetgewoonten komen we tot een gezonder leefpatroon dat dicht bij jezelf ligt. Hierdoor is het makkelijker vol te houden en kom je tot jouw ideale gewicht en blijf je ook op gewicht.

Afvallen en aankomen is niet los te zien van bewegen. Om je een goede start te laten maken wordt je wekelijks minimaal 1 keer begeleid tijdens het sporten. Je traint je spierkracht, coördinatie en je uithoudingsvermogen. Deze totale manier van trainen zorgt ervoor dat je fitter, slanker en sterker wordt.

Je vorderingen worden bijgehouden, na de van te voren afgesproken periode zal je gezonder eten, bewuster leven, zijn afgevallen en je fitter voelen.

Groepscursus
Vind je het fijn om samen naar een doel te werken? Dan is de groepsbegeleiding wellicht iets voor jou! Kijk hiervoor onder het kopje sportcoaching bij de Kom InVorm Small group training.

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens deze kennismaking gaan we kijken welk traject het beste bij jou persoonlijke situatie past.

InVorm is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en wordt daarom (deels) vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Vraag het altijd na bij jouw verzekering. BGN - nummer van InVorm; 2945.

Voedingsbegeleiding

Sport je al voldoende en wil je begeleid worden naar een ideaal voedingsplan voor jou persoonlijk? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden,  sandra@invormutrecht.nl

Individueel 12 weken programma A:

  •  Intake gesprek
  • Voedingsbegeleiding
  • Uitgebreid meten en wegen
  • Eetdagboek
  • Persoonlijk eet- en beweegplan
  • 1 keer per week personal training

Prijs per 4 weken

€ 215,00

Individueel 12 weken programma B;

Zelfde als bovenstaand, maar met 2 keer per week begeleid sporten

Prijs per 4 weken

€ 395,00

Eenmalig consult;

  • Vooraf een online intake
  • Uitgebreid meten en wegen
  • Persoonlijk eet- en beweegplan
€ 67,00
   

Doordat InVorm aangesloten is bij de BGN krijg je in sommige gevallen geld terug van
je verzekering.

Wil je weten of dit ook voor jou het geval is?
Kijk dan op:

www.gewichtsconsulenten.nl

BGN controleert de kwaliteit van gewichtsconsulenten. De BGN- gewichtsconsulent volgt regelmatig nascholingen om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Invorm partners:

MOM in Balance